Aktuális

GKI: folyamatosan…

GÉPKEZELŐ VIZSGÁK: 2022.08.10. szerda.
Határidő: 2022.07.26. kedd.

GKI: Az e-learning tanfolyam folyamatosan indulhat, hiszen azt mindenki otthonról teljesíti. A vizsgázás a hatósági szabad helyek függvényében. A konkrét vizsgadátumot a jelentkezéskor tudjuk fixálni.
Jelentkezési, Anyagleadási, Befizetési határidő: Legkésőbb a vizsganap előtti 15. nap.
Részletekért kattints ide.

A vizsgázáshoz szükséges a teljesített e-learninges képzés!

A GKI vizsgáztatás rendszere 2020.01.01-től átalakult. Korábban az iskolák hirdettek meg vizsgaidőpontokat, és az iskola általi helyen lehetett vizsgázni. 2020-tól továbbra is az iskoláknál kell jelentkezni, de a vizsgák központi, hatósági vizsgaközpontokban kerülnek lebonyolításra. Ezekre a központi helyszínekre -pl. Budapesten a Vas Gereben utcába- a szabad vizsgaidőpontok függvényében lehet vizsgaidőpontot foglalni. Ezért van az, hogy nem igazán lehet konkrét vizsgadátumot meghirdetni, mert ami hely ma még szabad, azt lehet, hogy holnapra már egy másik iskola befoglalja a tanulójának. Konkrét időpontot a jelentkezéskor, az adminisztráció elvégzésekor lehet a hatósági rendszerben foglalni.
A vizsgára a e-learning-es elméleti felkészülési anyaggal végezni kell. Erről a befejezésről a résztvevő és az is iskola is e-mail-es értesítést kap. Ha nincs e-mail-es értesítés, akkor még nem sikerült a felkészülési anyaggal végezni.

Aktuális GÉPKEZELŐ vizsga:
-2022.08.10. szerda. Budapest. Anyagleadási legvégső határidő: 2022.07.26. kedd.
További GÉPKEZELŐ
vizsga tervezett időpontok, és a hozzá tartozó jelentkezési határidők:
-2022.08.31. szerda. Szigetszentmiklós. Anyagleadási legvégső határidő: 2022.07.26. kedd.
– További vizsgaidőpontok hamarosan… Havonta általában egy gépkezelő vizsgát tartunk. Látogass vissza oldalunkra, vagy érdeklődj elérhetőségeinken.

Részletekért kattints ide.

„B”, „C”, „CE”, „D”, „DE” jogosítványokhoz a képzéseket az igények függvényében folyamatosan indítjuk.
Érdeklődj!

Vissza a Kezdőlapra.

Vélemény, hozzászólás?